Nyheder

Anderledes Billeder: udgivelsesreception

Til næste år fylder Esbjerg Fotoklub 50 år, men allerede nu er jubilæumsbogen på markedet. "Anderledes billeder" er titlen på bogen, som fortæller klubbens historie og viser udvalgte eksempler på de mange forskellige billeder, medlemmerne har taget gennem tiden.

Bogen, som Esbjerg Fotoklub har udgivet i samarbejde med Esbjerg Byhistoriske Arkiv, blev præsenteret i Varmings Boghandel, Jørgen Pedersens Vej 14

Fredag den 24. November KL 16.00.


Du kan læse mere her

DI40 gæstefotograf besøger udstillingen i Esbjerg

Vi har netop haft fornøjelsen af endnu et besøg på Den Internationale Fotoudstilling af en af de internationale gæstefotografer. 

Den 29. oktober 2023 besøgte den tysk-japanske streetfotograf Samuel Lintaro Hopf DI40. Her ses han sammen med Mads-Peter Glass, formand for arbejdsgruppen for Den Internationale Fotoudstilling.

 

Se også Lintaro Hopfs video-beretning fra rejsen og besøget i Esbjerg. 

https://www.youtube.com/watch?v=05cygZkuD6k


Anderledes Billeder: Smukke billeder, dramatiske billeder og billeder, der er anderledes

Per Valentin – "Formand Selskabet for Dansk Fotografi” har skrevet et en kort anmeldelse af vores jubilæums foto bog "Anderledes Billeder: Smukke billeder, dramatiske billeder og billeder, der er anderledes" og det er vi super glade for!

I kan læse anmeldelsen og lidt om bogen her.


Den Nationale 2023

Traditionen tro afholdte SDF i år “Den Nationale 2023” - hvor fotografer der er medlem af SDF kan deltage i konkurrencen om at blive årets nationale mester i fotografi.

De antagne billeder bliver vist ved Fotoevent 2023 lørdag d. 4/11 2023 i Nordsjælland - Der bliver udsendt mere info om eventen når vi nærmer os.

Fra Esbjerg Fotoklub fik følgende fotografer antagelser og præmieringer.

Læs hele mere her.

åbning af den 40. Internationale Fotoudstilling (DI40)

Vi var utroligt glade for at byde jer velkommen til åbningen af Esbjerg Fotoklubs 40-års jubilæumsudstilling, en begivenhed, der fejrede ikke kun vores klub, men også den internationale fotoverden. Dette jubilæum markerede en betydningsfuld milepæl for vores klub, og det var med stor glæde, at vi præsenterede en udstilling, der inkluderede talentfulde fotografer både fra udlandet og vores eget medlemskab. 

Læs hele artiklen her.

invitation til DI40.pdf

Invitation til åbning af den 40. Internationale Fotoudstilling (DI40)

Esbjerg Fotoklubs store jubilæumsår åbnes med manér: Også i år tager Den Internationale Fotoudstilling de besøgende ud på en spændende rejse – i verden, i fantasien, i kunstfotografiets uudtømmelige univers.

I det nye år runder Esbjerg Fotoklub 50 år. Men allerede om få dage kan klubben fejre 40-års jubilæum for sin flagskibsaktivitet, Den Internationale Fotoudstilling, når dørene åbnes til efterårets udstilling på Esbjerg Hovedbibliotek. 

Udstillingen byder på fire internationale fotografer: Engelske Joshua K. Jackson, bosniske Dženad Džino, japansk-tyske Samuel Lintaro Hopf og endelig et ungt, irsk talent David O’Regan.


Læs mere her.

Interview med Claus Madsen

Et af vores bestyrelsesmedlemmer Claus Madsen har været i studiet hos Familiekanalen og fortælle om Esbjerg Fotoklub. 

Se indsalget her.

Esbjerg Fotoklub har fået ny hjemmeside!

Vi har længe haft brug for en opfriskning af vores hjemmeside og IT setup. Det har vi nu langt om længe fået. Vi håber i alle vil tage godt imod de nye tiltag.