Esbjerg Fotoklub

Esbjerg Fotoklub

Esbjerg Fotoklub startede i 1974, og har gennem tiden gennemgået en stor udvikling.

Vi har et aktivt klubliv, der foregår i et rigtig godt miljø, hvor der er plads til alle –

uanset kunnen og forudgående viden om fotografi!

Vi samles i den fælles interesse for fotografi og hjælper hinanden med tips, idéer og gensidig inspiration. Vore aktiviteter omfatter bl.a. foto-ekskursioner, konkurrencer, foredrag og kurser, foruden en fast ugentlig mødeaften i klubbens egne lokaler. Her finder man også et veludstyret foto-atelier og IT udstyr til avanceret billedbehandling.

Klubben er medlem af Selskabet for Dansk Fotografi. Her deltager de, som gerne vil konkurrere i det årlige danske mesterskab for fotoamatører, for derigennem at hente inspiration til deres fotografi. Det har gennem årene givet mange gode placeringer til klubbens medlemmer, og derfor har klubben traditionelt ligget blandt de bedste i Danmark.


Senest Nyheder

Fotovandring

Tag din mobiltelefon eller dit kamera og mød op til en af fotoklubbens byvandringer. Her vil klubbens medlemmer hjælpe fotointeresserede borgere med råd og dåd. - Når man tager et kamera i hånden på sådan en tur, sker der noget magisk, udtaler Claus Madsen, formand for fotoklubben. - Pludselig ser man byen på en helt anden måde, lægger måske mærke til fine arkitektoniske detaljer, på lysets formgivende virkning, eller på farverne i bybilledet. Ting som man ofte overser, når man ellers haster gennem byens gader.

læs mere om eventet her.


Den Internationale Fotoudstilling 

Klubbens flagskibsprojekt er Den Internationale Fotoudstilling (DI), som nu gennem 40 år har vist værker af spændende internationale fotografer foruden billeder optaget af klubbens egne medlemmer. Den årligt tilbagevendende udstilling finder sted på Phototekets balkon i Esbjerg Hovedbibliotek.

Læs mere her: Den Internationale Fotoudstilling 

Medlemsfordele

Udflugter og konkurrencer

Gratis adgang til fotostudie

Klubaften hver uge

Foredrag og inspirations-aftener

Plads til alle – også nybegyndere

50 % Studierabat

Har du lyst til at blive medlem af Esbjerg Fotoklub?

Du er velkommen til at deltage i op til fire mødeaftener for at finde ud af, hvad der sker i klubben, inden du beslutter dig.

Send en E-mail til

bestyrelsen@esbjergfotoklub.dk

Kontingentet er 460 kr. pr. halvår

(Studierabat til unge under 24 år)

Vi glæder os til at byde dig velkommen!


Vi holder til på Vesterhavsgade 57. i Esbjerg. Indgangen til vores lokale findes i bagerst i gården i kælderen.


spørgsmål kan sendes direkte til os på mail eller via deres facebook side Esbjerg Fotoklub | Facebook